info@vediinteriors.com

Блог

Естетика във Вашата кухня

by adminvedi |26.04.2018 |0 Comments | Блог

Естетиката е ключов елемент в дизайна на всяка кухня. За съжаление не всеки може да го пресъздаде по най-добрия начин, когато обзавежда своята кухня. Повечето хора не обмислят предварително какво точно искат и заради това купуват мебелите според виждането си за функционалност и икономичност. Резултатът много често е незадоволителен, а с натрупването на различните стилове води до загуба на пространство.

Затова в тази статия ще разгледаме как можете да имате всичко, което искате в кухнята си, но в същото време да изглежда добре. Ще засегнем някои от основните принципи на дизайна и ще Ви покажем няколко начина как можете да балансирате естетиката с практичността, така че да извлечете максимума от Вашето кухненско пространство.

Възползвайте се от естествената светлина

Няма изкуствено осветление, което да е способно да замени естествената светлина. Тя прави пространството да изглежда по-голямо и светло, създавайки усещане за откритост. Затова винаги се възползвайте от нея при проектирането на тази стая. Това със сигурност ще направи престоя Ви там по-приятен и изпълнен с усещане за домашен уют.

Кухненски остров

Ако търсите начин да освежите кухнята си, но не знаете какво да направите Ви препоръчваме кухненски остров. Той може да се превърне в центъра на стаята, защото е многофункционален и с много добра естетика. Освен това Ви осигурява допълнително място за съхранение и на него можете да приготвяте храна или да се хранете.

Вградени уреди

Малките стаи понякога могат да бъдат трудни за обзавеждане особено, ако имат специално предназначение. Затова уредите за вграждане са много добър вариант за кухните. Те не са обемисти и не се налага да ги съчетавате по цветове. Вършат същата работа като самостоятелните уреди и изглеждат невероятно, съчетани с останалия интериор.

Разгледайте нашето портфолио и се запознайте с нашите проекти на кухни. Сигурни сме, че ще откриете много интересни предложения. Ако търсете нещо различно свържете с нас на имейл: info@vediinteriors.com или телефон: +359 52 675 003.

Как да обзаведете малък апартамент?

by user |16.03.2018 |0 Comments | Блог

Един от големите проблеми на новото строителство е пространството. Малките апартаменти често са с такова разположение, че на хората им е трудно да решат как точно да ги обзаведат. Разбира се, не можем да отречем, че те имат своите предимства  – компактни стаи, по-малко разходи за сметки и поддръжка. Освен това имат своя незаменим чар, който ако бъде използван правилно би вдъхнал неповторим блясък на жилището.

Но как да го постигнем?

Често срещано схващане е, че в малките пространства целият фокус трябва да бъде насочен към функционалността, а не върху дизайна. Това съвсем не е вярно. Вашият апартамент може да има ограничено място, но това съвсем не означава, че не може да е стилен и красив.

Трябва да се насочите върху намирането на точния баланс между тези две важни опорни точки. Само така ще можете да създадете правилния дизайн, който ще Ви кара да се чувствате удобно и комфортно в собствения си дом.  Затова се съсредоточете върху любимите си цветове и ги комбинирайте със стила, които най-много отговоря на душевността Ви. Съсредоточете се върху предмети, които отговарят на нуждите и подчертават личната Ви естетика.

По-долу ще намерите няколко снимки с идеи, които ние намираме за вдъхновяващи и идеални за малки апартаменти. Надяваме се да Ви бъдем полезни. Ако търсете нещо различно разгледайте нашето порфолио или се свържете с нас на имейл: info@vediinteriors.com или телефон: +359 52 675 003.