info@vediinteriors.com

Две интересни идеи за всекидневната

Две интересни идеи за всекидневната

Две интересни идеи за всекидневната

by adminvedi |21.08.2018 | Блог

Всички ценим личното си пространство. Домът ни е мястото, където се срещат необходимостта за функционалност и красота. Но за съжаление, понякога имаме толкова много идеи, а осъществяването им изглежда толкова нереалистично. Всеки добър дизайнер ще Ви посъветва преди да помислите за интериора, да се съобразите с големината и особеностите на стаите Ви. Така няма да се налага да се чудите как да поберете избраните мебели или да се налага няколко пъти да сменяте цветовете в спалнята.

При обзавеждането на хола трябва да обърнете внимание, че това е стаята, в която ще прекарвате най-много време със семейството си. Затова при проектирането ѝ не трябва да залагате единствено на перфектната визия, а и на удобството. Помислете за всички хора, които ще минат през дома Ви. Дали те ще се интересуват от красивия диван или ще искат да им е комфортно?

vedi-vsekudnevna

Рустик стилът е добър вариант за всеки, които иска да създаде една спокойна атмосфера, напомняща за природата. Имате голямо поле за изява – може да оформите интериора около камината или просто да използвате естествени материали и декорации, за да го допълните.

vsekidnevna-vedi

Морският стил е друг добър вариант за големи всекидневни и хора, обичащи морето и летните изживявания. Синята палитра е успокояваща и ще внесе домашния уют, към които се стремите.
Надяваме се да Ви бъдем полезни. Ако търсете нещо различно разгледайте нашето порфолио или се свържете с нас на имейл: info@vediinteriors.com или телефон: +359 52 675 003.

 

Споделете този пост:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − 8 =