info@vediinteriors.com

Естетика във Вашата кухня

Естетика във Вашата кухня

Естетика във Вашата кухня

by adminvedi |26.04.2018 | Блог

Естетиката е ключов елемент в дизайна на всяка кухня. За съжаление не всеки може да го пресъздаде по най-добрия начин, когато обзавежда своята кухня. Повечето хора не обмислят предварително какво точно искат и заради това купуват мебелите според виждането си за функционалност и икономичност. Резултатът много често е незадоволителен, а с натрупването на различните стилове води до загуба на пространство.

Затова в тази статия ще разгледаме как можете да имате всичко, което искате в кухнята си, но в същото време да изглежда добре. Ще засегнем някои от основните принципи на дизайна и ще Ви покажем няколко начина как можете да балансирате естетиката с практичността, така че да извлечете максимума от Вашето кухненско пространство.

Възползвайте се от естествената светлина

Няма изкуствено осветление, което да е способно да замени естествената светлина. Тя прави пространството да изглежда по-голямо и светло, създавайки усещане за откритост. Затова винаги се възползвайте от нея при проектирането на тази стая. Това със сигурност ще направи престоя Ви там по-приятен и изпълнен с усещане за домашен уют.

Кухненски остров

Ако търсите начин да освежите кухнята си, но не знаете какво да направите Ви препоръчваме кухненски остров. Той може да се превърне в центъра на стаята, защото е многофункционален и с много добра естетика. Освен това Ви осигурява допълнително място за съхранение и на него можете да приготвяте храна или да се хранете.

Вградени уреди

Малките стаи понякога могат да бъдат трудни за обзавеждане особено, ако имат специално предназначение. Затова уредите за вграждане са много добър вариант за кухните. Те не са обемисти и не се налага да ги съчетавате по цветове. Вършат същата работа като самостоятелните уреди и изглеждат невероятно, съчетани с останалия интериор.

Разгледайте нашето портфолио и се запознайте с нашите проекти на кухни. Сигурни сме, че ще откриете много интересни предложения. Ако търсете нещо различно свържете с нас на имейл: info@vediinteriors.com или телефон: +359 52 675 003.

Споделете този пост:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

six − three =