info@vediinteriors.com

Как да обзаведете малък апартамент?

Как да обзаведете малък апартамент?

Как да обзаведете малък апартамент?

by user |16.03.2018 | Блог

Един от големите проблеми на новото строителство е пространството. Малките апартаменти често са с такова разположение, че на хората им е трудно да решат как точно да ги обзаведат. Разбира се, не можем да отречем, че те имат своите предимства  – компактни стаи, по-малко разходи за сметки и поддръжка. Освен това имат своя незаменим чар, който ако бъде използван правилно би вдъхнал неповторим блясък на жилището.

Но как да го постигнем?

Често срещано схващане е, че в малките пространства целият фокус трябва да бъде насочен към функционалността, а не върху дизайна. Това съвсем не е вярно. Вашият апартамент може да има ограничено място, но това съвсем не означава, че не може да е стилен и красив.

Трябва да се насочите върху намирането на точния баланс между тези две важни опорни точки. Само така ще можете да създадете правилния дизайн, който ще Ви кара да се чувствате удобно и комфортно в собствения си дом.  Затова се съсредоточете върху любимите си цветове и ги комбинирайте със стила, които най-много отговоря на душевността Ви. Съсредоточете се върху предмети, които отговарят на нуждите и подчертават личната Ви естетика.

По-долу ще намерите няколко снимки с идеи, които ние намираме за вдъхновяващи и идеални за малки апартаменти. Надяваме се да Ви бъдем полезни. Ако търсете нещо различно разгледайте нашето порфолио или се свържете с нас на имейл: info@vediinteriors.com или телефон: +359 52 675 003.

Споделете този пост:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − 3 =