За нас

За нас

Веди Интериор е водеща фирма за интериорен дизайн с 15-годишен опит на българския пазар. Сред нейните клиенти и проекти са инвеститори, собственици на големи ваканционни селища, хотели, ресторанти, офиси, магазини както и на отделни апартаменти и къщи.

Причината за успеха на нашата фирма е отличното обслужване, съчетано с висококачествените продукти и услуги свърани с интериорния дизайн- от началната идея до последния аксесоар. Всеки проект се изготвя и предлага на изгодни, конкурентни цени.

Ние предлагаме огромен избор на интериорно обзавеждане от водещи италиански и други европейски производители и дистрибутори, които имат дългогодишен опит в областта на интериорния дизайн и са безупречни в обслужването.

Целта на нашата фирма е всеки интериорен дизайн, независимо от размера на обекта и предназначението си, да постигне своя максимален потенциал. Освен мебелно обзавеждане, Веди Интериор предлага пълно текстилно обзавеждане (пердета, щори, покривки, килими, спално бельо и др.) както и пълно обзавеждане с разнообразна битова техника.

НАШИЯТ ЕКИП

Всеки, който е обновявал жилище дори и с най-обикновен ремонт знае, че това е много изморителен процес, отнемащ много време и сили. Още по-сложно е да се създаде красив и уютен интериор!

Веди Интериор е фирма за интериорен дизайн от 2000г. Нашите дизайнери имат дългогодишен опит, портфолио по реализирани проекти.

Фирмата е специализирана в интериорен дизайн на апартаменти, къщи, хотели, офиси, магазини, ресторанти, спа центрове и салони за красота.

Нашата отличителна черта, че нашето студио за интериорен дизайн проектира интериори, в които е приятно да живееш и работиш. Ние разработваме функционално, удобно и в същото време стилно и изискано пространство, водени от мисията за създаване на дизайн-проекта отразявайки индивидуалността на клиента.